Rouw en verlies…

Heb je nu te maken met verlies?

Heb je moeite het leven van alledag weer op te pakken?

Weer aan het werk na verlies en wil je daarbij wat extra steun?

Is er sprake (geweest) van een ingrijpende gebeurtenis in je leven?

Ben je na een verlies “gewoon” doorgegaan en breekt het je nu op?

Ben je boos of geïrriteerd om onverklaarbare reden?

Zit je niet lekker in je vel maar begrijp je niet waar het vandaan komt?

Dan is het misschien fijn daar een keer met een coach over te praten.

Meer lezen?

Bekijk ook onze artikelen over dit thema

Ruimte voor jouw verhaal

Verlies en rouw om een dierbare of anderszins gaat gepaard met een veelheid aan verschijnselen en is voor iedereen anders. We geven alle ruimte om jou je verhaal te laten doen. Wij geloven dat vertellen en delen helpt om gedachten te ordenen en een eigen weg te vinden in het verlies. Indien nodig onderzoeken we samen diepgaander wat er aan de hand is en welke aandacht jouw (weggestopte) verdriet, zorgen en angst nodig hebben en verdienen. Verlies wat geen aandacht krijgt, heeft gekregen of zich heeft opgestapeld, kan zich op allerlei manieren uiten en/of opbreken. Misschien voel je je boos, gefrustreerd, angstig of somber. We kunnen je helpen het verlies beter te integreren in je huidige leven.

Duale procesmodel

De coaches van Moogelijk maken hierbij o.a. gebruik van het duale procesmodel van Stroebe en Schut. Waarbij we samen met jou kijken hoe je een goede balans kunt vinden tussen herstelgericht bezig zijn en vormgeven aan het verlies van iets of iemand die voor jou veel betekende.

duaal proces model

Uiteraard verwijzen we ook gericht door wanneer er sprake is van een onderliggend trauma of gestolde rouw wat vraagt om een andere aanpak of behandeling.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze aanpak? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.