Onze aanpak

Vrijblijvend intakegesprek

Wanneer je interesse hebt in onze dienstverlening maken we allereerst een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek. Dat gesprek kan online of op één van onze locaties plaatsvinden. Naast kennismaken, beantwoorden we in dit gesprek graag je vragen, horen over jouw vraag en zullen je aangeven op welke manier we je van dienst kunnen zijn. Ook wanneer jouw vraag niet binnen onze expertise ligt zullen we dat eerlijk aangeven en je wijzen waar je mogelijk wel terecht kan.

moogelijk-aanpak

Je coachvraag

In het intakegesprek brengen we jouw coachvraag goed in kaart.

  • Waar wil je precies mee aan de slag?
  • Waar heb jij of hebben anderen last van?
  • Waar en wanneer speelt het?
  • Wat zou je graag willen veranderen of anders willen ervaren?

In het traject geven we je alle ruimte om je verhaal te doen. Inzicht en verwerking geven ruimte en lucht om zaken anders te gaan doen. Vervolgens stellen we vast welke triggers jou gevangen houden in je huidige situatie.

De verandering

Dan begint het werk voor jou om ook daadwerkelijk te oefenen en uit te proberen hoe je kan veranderen. We helpen je daarbij met concrete tools om zaken op een andere manier te bekijken en aan te pakken. Maar ook met hoe je om kan gaan met reacties van anderen op jouw nieuwe gedrag.

Betrokken en creatief

Onze aanpak kenmerkt zich door een grote betrokkenheid en creativiteit als het gaat om het vertalen van gedragsverandering in kleine haalbare stappen en in eigen regie. Alles om jou te helpen jouw doel te bereiken!

Meer weten?

Wil je hier graag meer over weten? Loop je al langer tegen zaken aan waar je nu eindelijk van af wil? Neem dan contact met ons op!